Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 22.12.2013.
16:09 >> 16:54h
Beta A
Početak pristupnih pregovora Srbije sa Evropskom unijom je istorijska šansa, ocenio je premijer Srbije Ivica Dačić, istakavši da je cilj Srbije da postane prva sledeća članica EU.
Nedelja 22.12.2013.16:18
Bilo bi lepo da postoji zakonska obaveza parlamentaraca kojom ce da prihvate da odgovaraju krivicno za svaku akciju kojom su narod svesno vodili ka porazu, kratkotrajnom ili dugotrajnom.Kako toga nije bilo za KPJ i Tita, niti danas u EU fatamorgani, onda je jasno zasto Daca i ostatak neodgovorne bag..e trci uvek za istim ciljem sto manje i podelene odgovornosti, a sto duze mogucnosti uzimanja lepih plata na racun naroda. Tek kad se postavi krivicna odgovornost na tapetu (i to i od indiferentnog dela naroda kojih je oko 2/3 i onog dela ciji clanovi familijarno glasaju po duznosti), nece vise da bude jednostavno da se laze ili obmanjuje javnost kojoj doticni trebaju da sluze.
Nedelja 22.12.2013.16:53
Dačiću, narod ne traži spin u EU, nego kontraspin. Dačiću, radiš sve naopako, sve što narod više neće. Dačiću, 5. oktobar 2000. je davno prošao, a narod od tada do danas mnogo uvidio da bi mu se magla prodavala još u istom pravcu.
Nedelja 22.12.2013.18:14
...ovo je naj gluplivo sto sam mogo da cujem od njega...prvo nam ote KiM.a sada Ey po srbiju reklamise kao da nas nije unistila i to sa bombe osiromasen uranijum...seti se bre srbskog Czara Lazara kletvu pa ek onda mumlaj.
Nedelja 22.12.2013.21:24
kad covjek cita sve OVE komentare-jadno i tanko ljudi,nista niste naucili pa cak ni u vasoj skoli,citajuci komentare nista se drugo nemoze zakljuciti nego da niste izabrani, pustite ljude da rade a ova garnitura radi dobro,dosad,u zadnjih 30 najbolje.da bi zivio dostojanstveno moras biti pozitivniji,disciplinovaniji i na kraju stvaraoc a ne samo dug jezik,a sad uzdravlje.
Ponedeljak 23.12.2013.07:13
Ne razumem zasto Narod u Srbiji trpe ovu izdajnicku Bagru?Pa zar im nije dosta?Ima dosta Primera u Svetu gde je Narod oterao Olos i pobijo!Nema Sumnje da su ovi Lesinari instalirani od srpski Neprijatelja,koji rade na Steti srpskog Naroda!
Ponedeljak 23.12.2013.07:15
У среду увече, у просторијама Културног центра Београда је отворена изложба албанских аутора, која по њиховим речима треба да подсети на конкретни злочин над албанским цивилима, а на отварању се појавио и премијер Дачић, уз обезбеђење многобројних полицијских специјалаца у опреми за разбијање демонстрација, с обзиром да је више стотина окупљених Београђана на улици протестовало против те изложбе, сматрајући да се ради о албанској пропаганди.
Ponedeljak 23.12.2013.07:15
И мада нема никакве сумње да све злочине над недужним цивилима треба осудити без обзира ко их је починио, многи грађани ипак имају неодољиви утисак да сврха тог перформанса није била у томе, већ у стварању оправдања за косовски сепаратизам и агресију НАТО пакта 1999. године на Србију. У супротном случају, да је заиста циљ поменуте изложбе био да се осуде сви злочини, онда је рецимо истовремено и у Приштини требало да буде организована слична изложба која би детаљно приказивала небројене злочине над косметским Србима. Али потпуно је јасно да се то никада неће десити, пре свега због тога што је и сам Хашим Тачи осумњичен у извештају Дика Мартија да је учествовао у таквим масакрима.
Ponedeljak 23.12.2013.07:16
Дакле, иако је премијер Дачић том приликом исправно приметио да такве изложбе треба организовати у свим градовима бивше Југославије, ипак је тешко замислити да ће приштински љубитељи уметности имати прилику да на изложбеним постољима виде тегле са људским органима које подсећају на ужасан злочин који се десио Србима са Косова и Метохије у такозваној Жутој кући.Такође, приштински љубитељи књижевности никада нису имали могућност да се упознају ни са романом „Српско срце Јоханово“ који је написан управо по тим истинитим мотивима, јер се ради о књизи у којој је описан Немац коме је пресађено срце једног таквог несрећног Србина.
Ponedeljak 23.12.2013.07:17
Осим тога, ако је премијер сматрао да је потребно да својим личним присуством подржи изложбу која подсећа на један конкретни злочин над албанским цивилима, онда би поготово било логично да сада у знак подршке посети и Спомен-музеј у Јасеновцу који је подигнут ради сећања на стотине хиљада убијених Срба, Јевреја и Рома, с обзиром да су сасвим недавно на адресу тог музеја стигле нечувене претње његовој директорки и свим запосленима, које су биле потписане са усташким поздравом.
Ponedeljak 23.12.2013.07:18
То би било најмање што би премијер могао да учини, јер се до сада нико од европских званичника још увек није оштро огласио тим поводом, а поготово се није појавио тамо на лицу места, иако се ради о једнаком скандалу као када би на пример директор музеја у Аушвицу добијао писане претње од немачких неонациста у коме га упозоравају да ће завршити попут Јевреја који су страдали у том страшном концентрационом логору.
Ponedeljak 23.12.2013.07:18
Но, мало је вероватно да ће се то догодити, јер у складу са такозваном „нормализацијом односа са Приштином и суседима“, на којој толико упорно инсистира Европска унија, изгледа да је предвиђено да се само једна страна у балканским сукобима прогласи за кривца. Погодите која је то страна?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)